blog


Printer voor Chromebook

Google’s Chromebooks zijn prima laptops, met name voor wie vaak onderweg is of vooral gebruik maakt van het internet en webbased applicaties. Heb je inmiddels ook een geschikte printer voor Chromebook aangeschaft? Mogelijk wordt het apparaat al meteen door Chrome OS gedetecteerd. Maar het kan ook zijn dat je de printer eerst aan je Chromebook moet toevoegen voordat je kunt starten met printen.

Hoe voeg ik een printer aan mijn Chromebook toe?

Om te beginnen moet je ervoor zorgen dat de printer voor Chromebook is ingeschakeld en verbonden is met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromebook. Via de klok rechtsonder in het scherm van je Chromebook navigeer je naar Instellingen en vervolgens naar Geavanceerd. Onder Afdrukken klik je op Printers en daarna op Printer toevoegen. Indien de naam van je printer al in het overzicht staat, kun je deze selecteren en op Toevoegen klikken. Zie je jouw printer er niet bij staan, kies dan voor de optie Handmatig toevoegen en volg de stappen van de wizard.

Hoe kan ik printen met Chromebook?

Is je printer voor Chromebook eenmaal met Chrome OS verbonden, dan is printen echt een fluitje van een cent:

  • Zorg dat zowel je Chromebook als je printer zijn ingeschakeld en dat ze met hetzelfde netwerk zijn verbonden.
  • Log in op je Chromebook en open het af te drukken document.
  • Gebruik de sneltoetsen CTRL + P om het document direct af te drukken of kies in het menu voor de optie Afdrukken.

Printer voor Chromebook nodig?

WijVerhurenPrinters levert diverse printers voor Chromebook, welke tegen scherpe all-in tarieven bij ons te huur zijn. Neem een kijkje in ons actuele aanbod en ontdek de mogelijkheden!

 

Klanten aan het woord

 

Onze klanten

-->